Skip to main content

Gezichtsbehandeling

Algen Peeling

Zorgt voor een nieuwe opperhuid in slechts 10 dagen. Reinigt de huid. Stimuleert de celvernieuwing. Stimuleert de fibroblasten om collageen en elastine aan te maken. Vermindert talgproductie en bestrijdt bacteriën. Stimuleert de cellen van Langerhans. Vermindert pigmentvlekken. Normaliseert de dikte van de huid. Het unieke aan de Algen Peeling is dat het geschikt is voor ieder huidtype- en probleem. Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen worden behandeld.

Oxygen Treatment

Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen, normaliseert de vochtbalans, verhoogt de aanwezigheid van collageen- en elastinevezels, verhoogt het celmetabolisme en de aanwezigheid van bloedcellen, stimuleert de bloedcirculatie, herstelt de metabolische processen, activeert het herstel van
de epidermale cellen, zorgt voor een toename van energie in de cellen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voorvermindering van cellulaire stress, vermindert roodheid en ontsteking.

Deep Phyto Peeling

Wanneer de klant last heeft van (ernstige) acne en acnelittekens, rimpels of een vale teint is behandeling met de Deep Phyto Peeling ideaal. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het de huid snel en diep penetreert, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

CO2 Treatment

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

Quick Refresh Treatment

Tijdens de quick refresh treatment word de huid gereinigd.
Deze treatment is een verfrissende gezichtsbehandeling en geschikt voor elk huidtype.

Boost My Skin Treatment

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

Me-time Treatment

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van maar liefst 20 minuten ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen.

Cleansing Treatment

Last van acne? Dan is de Cleansing treatment by DÉCAAR de perfecte treatment voor jou. Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment. Het doel van de Cleansing Treatment by DÉCAAR is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.