Skip to main content

ULTRA Body Shape behandeling

Voor plaatselijke figuurcorrectie, vermindering cellulite en een gladdere huid

Intensieve aanpak van probleem-zones

Met de ULTRA Body Shape behandeling pakken we doeltreffend specifeke probeemzones aan d.m.v. ultrasound, elektrolipolyse en elektrostimulatie. De combinatie van deze technieken is een zeer effectieve en unieke methode om lokaal vetweefsel en cellulite aan te pakken.

Hoe ziet een ULTRA Body Shape behandeling eruit?

We beginnen de behandeling met het aanbrengen van bodywraps op jouw probleemzones. De bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten en zorgen voor een nog intensievere aanpak van cellulite, vet- en vochtophopingen. Over de bodywraps plaatsen we 8 ULTRA pads. De ultrasone geluidsgolven dringen het weefsel binnen en stimuleren de lokale vetverbranding. Elektrolipolyse zorgt voor verbetering van het metabolisme (stofwisseling) en elektrostimulatie voor spierstimulatie. De behandeling is toepasbaar op alle lichaamsdelen waar vet en vocht zich ophopen (uitgezonderd borsten).
De behandeling is geschikt voor grotere zones en duurt 30 minuten. De Body Shape methode is in kuurvorm en bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag. Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

Interesse in een ultra body shape behandeling?

Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS en geheel vrijblijvend intake/adviesgesprek