Skip to main content

3D bodyscanner

Voor de perfecte weeg- en meetanalyse!

Weeg- en meetanalyse

Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kun je jouw persoonlijke doelen en wensen aangeven. Onze geavanceerde 3D bodyscanner en weegapparatuur geven een nauwkeurige analyse van jouw profiel (gezondheid, conditie en leeftijd). Deze gegevens en jouw wensen vormen de basis voor jouw persoonlijk behandelplan.

Hoe ziet een 3D BODYSCAN eruit?

Voor de beste en meest perfecte weeg-en meetanalyse maken wij gebruik van de Styku 3D bodyscanner: Deze scanner reconstrueert jouw lichaam in 3D en laat jou zien hoe jouw lichaam in de loop van de tijd verandert. Je kunt zelf jouw persoonlijke doelen vaststellen.
Aan de hand van de lichaamsmetingen wordt met een ongelofelijke hoge precisie het lichaamsvet aangegeven. Uit de volledige bodyscan kan bijvoorbeeld blijken dat je naast gewichtsverlies ook moet werken aan de lichaamsbouw en het versterken van de spieren. Met behulp van de Styku scanner kun je de ontwikkelingen van jouw lichaam volgen en zien hoe je dichter bij jouw persoonlijke doel komt.
De volledige gegevens van deze scan ontvang je, indien gewenst, ook direct via de mail. De metingen met de Styku zijn contactloos.

Interesse in 3d bodyscan?

Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS en geheel vrijblijvend intake/adviesgesprek