Skip to main content

Zonnebanken

BRUIN WORDEN ÉN JE HUID VERBETEREN!

Jouw huid verbeteren tijdens het zonnen? Dit kan onder al onze Ergoline en Luxura zonnebanken! UV en huidverbetering in één. Deze zonnebanken stimuleren de aanmaak van collageen en elastine in de huid wat zorgt voor een stevige en gezonde huid. Hierdoor vervagen fijne lijntjes, oneffenheden en zal ook cellulite veel zachter worden.

De collatan lampen die aan de zonnebanken zijn toegevoegd geven roze/rood licht af wat de huid zachter laat aanvoelen. Daarbij combineren we dit met UV licht. Doordat deze lamp meer UVB licht afgeeft stimuleert deze ook nog eens extra de aanmaak van vitamine D. Een echte win/win situatie.

Je kunt bij ons kiezen uit de bekende 100% UV zonnebanken, maar ook zijn wij in het bezit van een aantal echte beautybanken. Bruin worden terwijl je je huid verbeterd.

Tarieven & Prijzen

Luxura Jewel EQ45

De Luxura Jewel is het nieuwste model binnen het topsegment van Luxura en blinkt uit in tal van facetten. Nieuwe techniek en baanbrekende innovatieve ontwikkelingen creëren een spectaculaire zonervaring met excellente bruiningsresultaten met een hoge directe pigmentatiewaarde.

Meer informatie »

Geschikt voor elk huidtype

Luxura Vegaz 9200

Uniek in Brabant

Door de innovatieve bruiningstechnieken ben je verzekerd van het allerbeste bruinigsresultaat. De UV en collatan LED’s bij de gezichtsbruiners zorgen voor een nog sneller resultaat en een egalere tint. Geschikt voor de ervaren zonner. Vegas is geschikt voor elk huidtype. De intensiteit kan vooraf worden ingesteld: low, medium of strong.

Ergoline Prestige 1100

Voor de gevorderde gebruiker is de Ergoline 1100 een zeer goede keuze. Krachtige UV-lampen zorgen ervoor dat uw hele lichaam mooi egaal bruin wordt. In deze zonnebank zijn  collatan lampen toegevoegd. Je krijgt een mooi egaal resultaat en tegelijkertijd word jouw huid verzorgd.

Ergoline Excellence 950

Met de Ergoline Excellence 950 kiest u voor de krachtigste zonnebank van de Excellence serie. Dit type zonnebank is vooral geschikt voor de gevorderde gebruiker.

Ergoline 8000 Classic deelbruiner

Geen zin of tijd om je helemaal uit te kleden? Dan is deze zonnebank een absolute topper. Je gezicht, hals en decolleté genieten van een prachtige bruining. De zes gezichtsbruiners zijn in vier standen te schakelen, zodat je de precies de hoeveelheid UV-kracht krijgt die je wenst.

Ergoline Avantgarde 600

Met 3 extra sterke gezichtsbruiners is deze bank voor vele een favoriet. Door de ‘speciale hoek’ in de gezichtstunnel brengt het de sterkte tot over de top van level 5. De ergonomisch gevormde BODYWAVE ligplaat zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Ergoline Excellence 500

De Ergoline Evolution 500 zonnebank is geschikt voor alle huidtypes. De beginnende bruiner met huidtype 2 kan het best starten onder deze pigmentbank.