Skip to main content

Compressietherapie & bodywraps

voor slankere, gladdere buik en benen. Geschikt voor gehele buik en/of benen

Afvoeren van afvalstoffen

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wij brengen bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een intensieve aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Je neemt, met de bodywraps om, plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename ontspannende massage, ook wel pressotherapie genoemd. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. Een behandeling duurt 25-40 minuten.

Deze methode is in kuurvorm en bestaat uit 8 behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag. Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

Interesse in een compressie & bodywrap behandeling?

Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS en geheel vrijblijvend intake/adviesgesprek