Skip to main content

Wave therapie

Voor plaatselijke figuurcorrectie, cellulite vermindering en huidversteviging

Intensieve aanpak van cellulite

De Wave Therapie (WT), ook bekend onder de naam Acoustic Wave Therapie (AWT), is een effectieve behandeling voor plaatselijke cellulite vermindering op de buik, dijen, heupen, billen en armen. Tevens kunnen op deze zones ook vetophopingen worden verminderd. De kracht van deze golven stimuleert de bloedvaatjes in het behandelde gebied waardoor er een betere doorbloeding ontstaat en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Hoe ziet een Wave Therapie behandeling eruit?

Voor behandeling van het probleemgebied word je huid ingesmeerd met een geleidende gel. Met een speciaal handstuk brengen wij pulserende perslucht op jouw huid terwijl de onderliggende huid, waar de cellulite zich bevindt, wordt behandeld met drukgolven.

In de meeste gevallen wordt dit niet als onprettig ervaren. Bij stevige cellulite kan het wat gevoelig zijn, we passen de intensiteit hierop aan. Deze behandeling passen wij bij grotere zones toe in combinatie met andere behandelingen zoals de ISRF of ULTRA body shape behandeling. De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen gebied, 10 tot 30 minuten. Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

Interesse in een wave behandeling?

Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS en geheel vrijblijvend intake/adviesgesprek