Skip to main content

Cryolipolise

Behandeling voor plaatselijke figuurcorrectie.

Een volledig pijnloze methode om vetcellen te verwijderen

Cryolipolise - definitief vet verwijderen

De cryo behandeling werkt op basis van gecontroleerde koeling (0-5 graden). Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen afsterven omdat deze niet bestand zijn tegen deze lage termperaturen. Hierdoor is het mogelijk om definitief vet te verwijderen op jouw probleemzone.

Hoe ziet een cryo behandeling eruit?

We plaatsen 4, 6 of 8 cryo-pads op de behandelzone en starten het programma door middel van gecontroleerde koeling. Afhankelijk van de probleemzone passen wij elektroforese toe. Door de gecontroleerde koeling kristalliseren vetcellen en vallen deze uit elkaar in fragmenten. Het is een geleidelijk proces waarbij de fragmenten op een natuurlijke wijze beetje bij beetje door de witte bloedlichaampjes worden opgeruimd. Dit gebeurt binnen 15 tot   30 dagen na de behandeling. Ongeveer 60 dagen na de laatste behandeling is het volledige resultaat zichtbaar.

Een cryo behandeling duurt 40 tot 60 minuten en gemiddeld zijn er 4 tot 6 nodig. Deze vinden plaats met tussenpozen van 3-6 weken. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

Interesse in een cryo behandeling?

Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS en geheel vrijblijvend intake/adviesgesprek