Skip to main content

Infrarood therapie

Tot 800 kcal verbruik in slechts 40 minuten

Organische infrarood- en toemalijntherapie

De AVI-SLIM is een revolutionaire organische infrarood- en toemalijntherapie die het lichaam transpiratie laat produceren. Hierdoor maakt deze therapie het mogelijk om te zuiveren, regenereren en slanker te worden en het lichaam in balans te brengen/houden.

Hoe ziet een infrarood therapie behandeling eruit?

Lekker liggen, heerlijk ontspannen en genieten van de totale infrarood helende warmte rondom u, terwijl u gelijktijdig tot 800 kcal kunt verbruiken. Dit kan met de AVI-SLIM; door middel van infrarood- en toermalijntherapie, een traditionele Japanse methode met moderne technologie.

De AVI-SLIM laat je zweten. Het helpt o.a. uw silhouet te verbeteren, toxines te verwijderen, de huid te verjongen en spier- en gewrichtspijn te verminderen. Het lichaam ervaart een therapie van een 40 minuten als een 1,5-2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning. Er is geen hersteltijd. Je kunt direct jouw normale werkzaamheden hervatten.

Interesse in een infrarood therapie behandeling?

Wij nodigen je graag uit voor een GRATIS en geheel vrijblijvend intake/adviesgesprek