Double Black

Reveal the dark secret

Artikelnummer: Double Black Categorie:

Beschrijving

Onthul het donkere geheim!

Trakteer jezelf op een mystieke en eeuwenoude mix van de beste bruiningsrecepten uit de natuur. De overvloedige mix van actieve ingrediënten met natuurlijke oliën en Omega-3-6 Complex ™ zal je helpen om die mooie gouden look te bereiken en zal je huid hydrateren en verjongen.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 7

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

8K SmashGold Bronzers™

SmashGold Bronzers™ zijn een mix van de nieuwste bruinings ingrediënten. Ze laten je huid stralen als goud! Krijg een gelijkmatige bruine teint en zie er fantastisch uit!

Omega 3-6 Complex

De normale secretie van essentiële vetzuren door het lichaam neemt af met de leeftijd, waardoor de huid eerder uitdroogt en minder zacht kan aanvoelen. Dit is kenmerkend voor de ouder wordende huid. Wij zorgen ervoor dat je huid het noodzakelijke niveau van Omegas-3, -6 & 9 behoudt.

Blackcurrant Extract

Een krachtige antioxidant gewonnen uit de zwarte bes, Bekend om zijn hoge voedingswaarde, die het aantal vrije radicalen in de verschillende lagen van uw huid vermindert.