Superior Black

Safe Tanning with DNA Protect!

Artikelnummer: Superior Black Categorie:

Beschrijving

Verantwoord bruinen met DNA Protect!

Als een superieure tan je doel is, dan is deze lotion de weg. Superior Black™ geeft je geweldige en snelle bruiningsresultaten, gecombineerd met geavanceerde verzorging. Het bevat onze laatste uitvinding voor DNA-bescherming en herstel: DNA Protect Pearls™. De pearls barsten open door wrijving bij het aanbrengen op de huid. Daarbij komen actieve ingrediënten vrij die de negatieve effecten van UV-licht verminderen en ervoor zorgen dat jij je jeugdige glans behoudt. Niets dan superieure liefde voor je huid!

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 13

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

16K SmashGold Bronzers™

SmashGold Bronzers™ zijn een mix van de nieuwste bruinings ingrediënten. Ze laten je huid stralen als goud! Krijg een gelijkmatige bruine teint en zie er fantastisch uit!

Smart-Dark Bronzers™

Get dark the smart way! Deze moderne high-density bronzers werken direct na het aanbrengen, geven uw huid met een goudbruine kleur en zorgen voor egale teint. Was uw handen na het aanbrengen.

CoQ10 Anti-Aging

Co-enzym Q10 is een essentiële antioxidant die in elke levende cel voorkomt en de energiebron is voor cel vernieuwing en een gladde, stevige huid.