24 Carat™ V2

With real Gold dust

Artikelnummer: 24 Carat™ V2 Categorie:

Beschrijving

Met echt goud…

With the launch of the original24 CaratTM lotion we truly stirred up the tanning lotions market. No brand before us had achieved to make such a powerful tanning lotion. Well-known beauty bloggers and magazines unanimously praised this lotion. But now it’s time to raise the bar once again! 24 CaratTM V2 was redeveloped from the ground up and delivers more premium tanning power. It features all of our advanced tanning and skincare ingredients.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 24 (maximum)

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

Tan-Extend Complex™

Houd je bruine kleur tot 49% langer vast met ons gepatenteerde en bewezen Tan Extend Complex.™

Deep ‘n Dark Intensifier™

Uniek ingredient! Zorgt ervoor dat je tot 28% beter bruin wordt met Deep ’n Dark Intensifier.™

24K SmashGold Bronzers™

SmashGold Bronzers™ zijn een mix van de nieuwste bruinings ingrediënten. Ze laten je huid stralen als goud! Krijg een gelijkmatige bruine teint en zie er fantastisch uit!

Smart-Dark Bronzers™

Get dark the smart way! Deze moderne high-density bronzers werken direct na het aanbrengen, geven uw huid met een goudbruine kleur en zorgen voor egale teint. Was uw handen na het aanbrengen.

Copperized Tan Activators

Copperized Tan Activators ™ stimuleren de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine. Helpt rimpels en andere tekenen van huidveroudering aanzienlijk te verminderen! Spectaculaire resultaten!

CoQ10 Anti-Aging

Co-enzym Q10 is een essentiële antioxidant in elke levende cel die de energiebron vormt voor cellulaire vernieuwing en een gladde, stevige huid.