Platinum

Met echt Platina!

Artikelnummer: Platinum Categorie:

Beschrijving

Met echt Platina

Maak plaats voor de nieuwe nbr.1 zonnelotion in de wereld! Peau d’Or® Platinum™ heeft het allemaal: de meest krachtige ingrediënten voor huidverzorging en zonnebank. Blijf tot 49% langer bruin dankzij het Tan-Extend Complex™ en kleur tot 28% donkerder met Deep ’n Dark Intensifier™. Bevat ook het nieuwe Platinum Melanine Complex™ die de natuurlijke melanine aanmaak (pigment) in de basislaag van je huid tot 43% verhoogt! Dankzij het UV-Rejuvenating Complex™, wordt de gezondheid van je huid beschermt. Voel je veilig tijdens een zonnesessie met Platinum™.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 24

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

Tan-Extend Complex™

Houd je bruine kleur tot 49% langer vast met ons gepatenteerde en bewezen Tan Extend Complex.™

Deep ‘n Dark Intensifier™

Uniek ingredient! Zorgt ervoor dat je tot 28% beter bruin wordt met Deep ’n Dark Intensifier.™

24K SmashGold Bronzers™

SmashGold Bronzers™ zijn een mix van de nieuwste bruinings ingrediënten. Ze laten je huid stralen als goud! Krijg een gelijkmatige bruine teint en zie er fantastisch uit!

Smart-Dark Bronzers™

Get dark the smart way! Deze moderne high-density bronzers werken direct na het aanbrengen, geven uw huid met een goudbruine kleur en zorgen voor egale teint. Was uw handen na het aanbrengen.

CoQ10 Anti-Aging

Co-enzym Q10 is een essentiële antioxidant in elke levende cel die de energiebron vormt voor cellulaire vernieuwing en een gladde, stevige huid.

UV Rejuvenating Complex™

Revolutionair anti-aging complex dat de negatieve effecten van UV-licht op je huid aanzienlijk vermindert en je er jonger uit zal laten zien!