Gold Drops™

De ultieme bruinings booster

Artikelnummer: Gold Drops™ Categorieën: ,

Beschrijving

De ultieme bruinings booster

Peau d’Or® Gold Drops™ zijn de ultieme bruinings booster voor de ervaren zonnebankgebruiker. Gemaakt van pure natuurlijke oliën. Breng gewoon bovenop je gewone lotion aan en laat je verbazen door het resultaat!

Product Type: Bruiningsolie

Deze zonneolie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met UV-zonnebank en een bruiningslotion. Als deze olie bovenop de Peau d’Or-lotion wordt aangebracht, geeft deze een extra bruinings boost. Het wordt meestal gebruikt voor het gezicht en bovenlichaam. Bruiningsolie kan ook buiten in de zon worden gebruikt, maar bevat geen beschermingsfactor en voorkomt zonnebrand niet. Om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Aanbevolen Ingrediënten

Walnut Oil

Walnotenolie is van nature antiseptisch, ontstekingsremmend, verstevigend en hydraterend.Het bevat een zeldzame vorm van vitamine E die gunstig is voor de conditie van de huid.

Symbronze™

Een revolutionair bronzing complex afgeleid van natuurlijke Aziatische algen. Het resultaat is gewoon geweldig!. Geen strepen of vlekken, alleen de perfecte natuurlijke donkere bronzen kleur die je wilt!.