Coco Black

Tribute to a tanning legend

Artikelnummer: Coco Black Categorie:

Beschrijving

Eerbetoon aan een Bruiningslegende

Weet je hoe het bruinen in de mode is gekomen? Dat kwam door Coco Chanel die rond 1920 zongebruind terugkwam na een bezoek aan de Franse Rivièra. Sinds die tijd wordt een bruine huid geassocieerd met een gezonde en luxueuze levensstijl.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 14

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

UV Rejuvenating Complex™

Revolutionair anti-aging complex dat de negatieve effecten van UV-licht op je huid aanzienlijk vermindert en je er jonger uit zal laten zien!

Copperized Tan Activators

Copperized Tan Activators™ stimuleert het maken van natuurlijk collageen en elastine. Helpt rimpels en andere tekenen van huidveroudering aanzienlijk te verminderen! Spectaculaire resultaten!

18K SmashGold Bronzers™

SmashGold Bronzers™ zijn een mix van de nieuwste bruinings ingrediënten. Ze laten je huid stralen als goud! Krijg een gelijkmatige bruine teint en zie er fantastisch uit!

Smart-Dark Bronzers™

Get dark the smart way! Deze moderne high-density bronzers werken direct na het aanbrengen, geven uw huid met een goudbruine kleur en zorgen voor egale teint. Was uw handen na het aanbrengen.