Everything Gold™

Met echt Goud!

Artikelnummer: Everything Gold™ Categorie:

Beschrijving

Jouw huid is Goud waard.

Met écht goud! Luxueus en schitterend, net als het edelste metaal. Dat is wat deze lotion voor je doet. Met de beste ingrediënten op het gebied van bruining en anti-aging vervul je al je wensen voor een diepbruine en gezonde gouden gloed. Door toevoeging van onze CollaXtreme™ collageenbooster is Everything Gold™ ook heel geschikt voor hybrid tanning. Geef jij jezelf dat schitterende en luxueuze gevoel? Je bent het zo waard! Kijk om je heen. Als je van binnenuit straalt, wordt alles van goud.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 16

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

Melanin Boost Complex™

Een revolutionaire bronzing-cocktail voor de beste en meest duurzame bruine kleur van je leven. Deze cocktail van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten versterkt de natuurlijke aanmaak van melanine in de huid voor een langdurig, 100% natuurlijk en donker bruiningsresultaat.

CollaXtrème™

CollaXtreme™ is een high-tech natuurlijke collageen booster. Niet alleen zorgt het voor een meer elastische en gladde huid, maar het revitaliseert ook actief je verouderde en beschadigde cellen.

24K SmashGold Bronzers™

SmashGold Bronzers™ zijn een mix van de nieuwste bruinings ingrediënten. Ze laten je huid stralen als goud! Krijg een gelijkmatige bruine teint en zie er fantastisch uit!

Smart-Dark Bronzers™

Get dark the smart way! Deze moderne high-density bronzers werken direct na het aanbrengen, geven uw huid met een goudbruine kleur en zorgen voor egale teint. Was uw handen na het aanbrengen.