Collagen

Hybrid Tanning Formula

Artikelnummer: Collagen Categorie:

Beschrijving

Bruin worden en je huid verjongen!

Je wilt het beste van twee werelden? En of dat kan! Voor hybrid tanners hebben we het ultieme product ontwikkeld: een lotion met alles wat je huid nodig heeft voor maximale bruining én collageen resultaten. CollaXtreme™ is onze high-tech natuurlijke collageenbooster. Niet alleen zorgt het voor een meer elastische en gladde huid, maar het revitaliseert ook actief je verouderde en beschadigde cellen.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 14

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

UV Rejuvenating Complex™

Revolutionair anti-aging complex dat de negatieve effecten van UV-licht op je huid aanzienlijk vermindert en je er jonger uit zal laten zien!

CollaXtrème™

CollaXtreme™ is een high-tech natuurlijke collageen booster. Niet alleen zorgt het voor een meer elastische en gladde huid, maar het revitaliseert ook actief je verouderde en beschadigde cellen.

Melanin Boost Complex™

Een revolutionaire bronzing-cocktail voor de beste en meest duurzame bruine kleur van je leven. Deze cocktail van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten versterkt de natuurlijke aanmaak van melanine in de huid voor een langdurig, 100% natuurlijk en donker
bruiningsresultaat.