Red Velvet

Met Granaatappel Extract

Artikelnummer: Red Velvet Categorie:

Beschrijving

Met Granaatappel Extract

Wees eerlijk, neem je genoegen met minder? Wordt je echt gelukkig van materiële zaken of verlang je naar iets anders? Ken je dat brandende gevoel van binnen? Red Velvet is een eerbetoon aan de Moulin rouge en de boheemse levensstijl. Gratis, overvloedig, emotioneel en wild. Ga op reis en wordt bruin!! Durf te dwalen en voel je sexy.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 17

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

Pomegranate Extract

Granaatappels zijn afkomstig uit Perzië, waar ze al eeuwen worden verbouwd. De Egyptenaren dachten dat granaatappelsap eigenlijk een levenselixer was die iemand onsterfelijk zou maken! Wij weten zeker dat het Granaatappelextract goed is voor je huid. Vooral bij het zonnen, omdat het oxidatieve stress verlicht. Granaatappelextract is een rijke natuurlijke bron voor kalium, vitamine C en omega 4-5.

16K SmashGold Bronzers™

SmashGold Bronzers™ zijn een mix van de nieuwste bruinings ingrediënten. Ze laten je huid stralen als goud! Krijg een gelijkmatige bruine teint en zie er fantastisch uit!

Melanin Boost Complex™

Een revolutionaire bronzing-cocktail voor de beste en meest duurzame bruine kleur van je leven. Deze cocktail van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten versterkt de natuurlijke aanmaak van melanine in de huid voor een langdurig, 100% natuurlijk en donker bruiningsresultaat.