Pure Men

Pure Men – Natuurlijk bruinen

Artikelnummer: Superior Black-1-1 Categorie:

Beschrijving

Pure Men – Natuurlijk bruinen

Echte mannen houden niet van gedoe. Ze vallen op door puurheid, kwaliteit en durf! Drie woorden die de geest van deze zonnelotion weergeven, gemaakt met de nieuwste bruiningswetenschap. Pure Men bevat alleen de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten die je een prachtig kleur geven en geen parabenen bevatten. Waarschuwing: ruikt te lekker om af te wassen.

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 13

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

Color Prepare Agents™

Een verscheidenheid aan natuurlijke extracten die de huid optimaal voorbereiden op het natuurlijke bruiningsproces.

UV Rejuvenating Complex™

Revolutionair anti-aging complex dat de negatieve effecten van UV-licht op je huid aanzienlijk vermindert en je er jonger uit zal laten zien!

Melanin Boost Complex™

Een revolutionaire bronzing-cocktail voor de beste en meest duurzame bruine kleur van je leven. Deze cocktail van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten versterkt de natuurlijke aanmaak van melanine in de huid voor een langdurig, 100% natuurlijk en donker bruiningsresultaat.