Oudh Noir™

Exclusieve Parfum geur!

Artikelnummer: Oudh Noir™ Categorie:

Beschrijving

De geur is onweerstaanbaar

Één van de meest exquise parfums in de hele wereld… Oudh (spreek uit: ‘oedh’) komt van een boom die van nature al zeer zeldzaam is. Maar alleen als in deze boom een bepaald soort schimmel groeit, ontwikkelt zich in het hart van de boom het zeer gewilde en exclusieve oudh-hout of adelaarshout. Oudh Noir™ is gemaakt voor onze meest bijzondere zonaanbidders: het geeft je die gewilde diep donkere kleur en een heerlijk exclusief gevoel – want van jou is er maar één!

Product Type: Tanning Lotion

Een bruiningslotion is de term voor een lotion die speciaal gemaakt is voor gebruik in combinatie met UV-licht, om de huid te hydrateren en om het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions bevatten geen beschermingsfactor en voorkomen geen zonnebrand.

Carats: 22

Het Caraat systeem van Peau D’Or beschrijft de potentie van de verschillende producten. Hoe hoger het Caraat getal op de fles, des te effectiever het product. Met andere woorden, er worden meer actieve bronzende en huidverzorgende stoffen gebruikt. Het aantal gebruikte ingrediënten is hoger voor een fles met een hoger Caraat nummer.

Aanbevolen Ingrediënten

Tan-Extend Complex™

Houd je bruine kleur tot 49% langer vast met ons gepatenteerde en bewezen Tan Extend Complex.™

Deep ‘n Dark Intensifier™

Uniek ingredient! Zorgt ervoor dat je tot 28% beter bruin wordt met Deep ’n Dark Intensifier.™

Satin Pur

Prachtig siliconen complex dat ervoor zorgt dat uw huid zacht en glad aanvoelt als puur satijn.

UV Rejuvenating Complex™

Revolutionair anti-aging complex dat de negatieve effecten van UV-licht op je huid aanzienlijk vermindert en je er jonger uit zal laten zien!